Zondag, 21 Oktober 2018

Overige Filters


Voor industriematerieel in een vervuilde omgeving, bij bodemsanering of bij het werk binnen in hallen of tunnels heeft Bendex een uitgebreide range Overdruk Filter Systemen met toebehoren in het programma van de bekende merken BroAir en BM-Air.

 

 

 

 

 

 

 

 

Afhankelijk van de werksituatie dient het Overdruk Filter Systeem te worden uitgerust met voor die betreffende omgeving geschikte stof en aktief koolfilters.De cabine dient tot een minimale waarde te worden afgedicht en onder andere te zijn voorzien van airconditioning, overdrukbewaking ? en drukalarm module.

De eisen waaraan een Overdrukcabine met Overdruk Filter Systeem moet voldoen, zijn vastgelegd in een aantal publicaties en beleidsregels om de werknemers in die werkomstandigheden te beschermen en om blootstelling aan gevaarlijke stoffen en dampen te voorkomen: De Arbo-wet heeft dit alles samengevat in de publicatie: Beleidsregels Arbobesluit.( zie hoofdstuk wetgeving onder knop wetgeving van deze pagina )

De publicatie CROW 132 (opvolging van het oude veiligheidsblad P164) geeft een uitgebreide uiteenzetting over hoe men de werkplek moet beveiligen. Het hoofdstuk 6.5 gaat over overdruk en klimaatbeheersing. (zie hoofdstuk wetgeving) De medewerkers van Bendex hebben sinds 1985 aan de wieg gestaan van de eerste technische ontwikkelingen van overdruksystemen en hebben het hele ontstaan van de huidige regelgeving op de voet gevolgd en hier een bijdrage aan geleverd. Wat kan Bendex voor u betekenen:

    • Advies in de systeemkeuze voor de machine of voertuig in de werksituatie.
    • Leveren en monteren van systemen, opties, stoffilters, koolfilters en onderdelen.
    • Afdichten van cabines tot boven de gestelde waarden.
    • Periodieke keuringen onderhoud en reparaties.

    Alle producten hebben CE markering en de gehele samenstelling van componenten en machine wordt door ons volgens CROW en BMWT richtlijnen met de bijbehorende certificaten opgeleverd. Onze goed uitgeruste servicedienst verricht de meest voorkomende opbouw- reparatiewerkzaamheden van Overdruk en aircosystemen op locatie.