Welkom bij BENDEX
Bendex is een veelzijdig koeltechnisch bedrijf in een breed vakgebied. Wij ontwikkelen, leveren, monteren en onderhouden een groot scala aan koeltechnische producten en diensten in onze werkplaats te Huizen en met onze servicedienst.
  • Auto airco systemen, airco systemen voor andere mobiele toepassingen en koeltransport-installaties.
  • Diesel roetfilters voor bouw en industrie materieel, onderhoud en reiniging.
             

Over BENDEX:

Bendex is specialist in airconditioning en koel & klimaattechnieken. Wij zijn regionaal marktleider in auto airconditioning en landelijk specialist in overdruk filtersystemen en dieselroetfilters voor bouwmaterieel.

We werken in al onze bedrijfsonderdelen volgens de jongste, strenge milieuwetgeving. Dat is goed voor het milieu, maar zeker zo goed voor uw technische systemen. En dat scheelt u op den duur weer geld!

Onze vakgebieden op een rij:

De mensen van Bendex:

Wij zijn een team van technisch hoogopgeleide mensen. Al onze mensen beschikken over het Diploma Basisveiligheid VCA en het Diploma Bedrijfshulpverlener (NIBHV). We houden alle ontwikkelingen in ons vakgebied bij met trainingen en marktonderzoek. Voor veel klanten, maar ook collega-dienstverleners, zijn wij vraagbaak voor specialistische vakkennis. Van auto airco tot dieselroetfilter tot transportkoeling. Onze liefde voor technische systemen en onze nieuwsgierigheid leveren regelmatig nieuwe producten en technieken op. Wij zijn voorlopers in het opsporen en repareren van airco storingen en in het vinden van koelgaslekken.

Kwaliteit, milieu en veiligheid:

Bendex beschikt over twee Certificaten.

Onze certificaten:


Het STEK Erkend Certificaat voor het werken met diverse koelinstallaties.

Bendex heeft het Bureau Veritas Certificaat. Dit Certificaat betekent dat wij voldoen aan alle relevante milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen voor bedrijven die werken met koelgassen. Het Veritas Certificaat valt onder de nieuwe Europese F-gassen regeling.

 
Bendex
Eemnesserweg 64
1271 LW HUIZEN (NH)
035-6221550
035-6221705
 
Bendex is specialist in airconditioning en koel & klimaattechnieken, dieselroet-filters reinigen voor personenwagens, vrachtwagens en bouwmaterieel. ......