Zondag, 21 Oktober 2018

Auto Airco

Uw auto-airco zorgt voor frisse lucht op de juiste temperatuur. Zomer en winter. Een airco is niet een los kastje ergens in uw auto. Een auto-airco is een systeem dat helemaal door de motor van uw auto heen loopt. Wist u dat een auto-airco systeem uit 12 technische onderdelen bestaat? Die moeten het allemaal blijven doen om voor die frisse lucht op de juiste temperatuur te zorgen.

Goede airco is prettig, maar ook veiliger!

Frisse lucht op een lekkere temperatuur is niet alleen prettig, maar ook veiliger! Rijdt u in een benauwde auto door gebrek aan frisse lucht, dan bent u sneller slaperig en dus minder alert. Daarom is een regelmatige check van uw airco belangrijk.

Airco-checks, reparaties, vervanging

We kennen alle airco-systemen van alle automerken. We beschikken over de nieuwste apparatuur voor checks van koelgas, elementen, electronica en leidingen. En we kunnen elk onderdeel probleemloos repareren, vervangen of zelfs speciaal vervaardigen.

Oldtimers en klassiekers

Oldtimers en klassiekers hebben meestal geen moderne, mileuvriendelijke airco. Toch krijgt Bendex het voor elkaar om ook deze auto?s volgens de laatste regels van een prima airco te voorzien.

Uw auto airco even laten checken?

Bel voor een afspraak. U kunt vaak dezelfde dag nog bij ons terecht.